De Ruurlose Bridge Club

(leren) bridgen in Ruurlo

De Ruurlose Bridgeclub organiseert ook deze zomer op 5 woensdagen een bridge-avond.

Op deze avonden kunnen geïnteresseerden, ervaren en minder ervaren spelers, een gezellige bridge-avond beleven. Er wordt dan een parenwedstrijd gespeeld waarbij de meer ervaren paren tegen elkaar zullen spelen. Ditzelfde geldt voor de minder ervaren spelers.
De vorige zomerdrive van 2022 bleek voor velen een mooie gelegenheid te zijn om te ervaren hoe het spelen op een bridgeclub eraan toegaat. De behaalde resultaten worden in de computer verwerkt en na afloop ontvangt ieder per mail het behaalde resultaat alsmede de spelverdelingen.

Data: 31 mei, 14 juni, 5 en 26 juli en 16 augustus.
Locatie: De Tapperij, Dorpstraat, Ruurlo.
Tijd: inloop/inschrijving: 19:00 – 19:15 uur; aanvang: 19:30 uur.
Vooraf inschrijven kan ook via joke.hennie13@gmail.com.
Kosten: € 4 per paar per avond.

Naar aanleiding van de ledenvergadering

Bij de bestuursvergadering van 2 mei is een nieuwe jaarplanning gemaakt voor het seizoen 2023-2024. Deze planning kun je hier downloaden.

Na de ledenvergadering van 25 maart 2022 zijn er nieuwe versies van het huishoudelijk en wedstrijdreglement samengesteld. Deze bestanden zijn in te zien en te downloaden via deze link.

De samenstelling van het bestuur (twee besturen zijn gecombineerd tot één) kun je hier bekijken.

De Ruurlose Bridge Club

bestaat sinds september 1976. Er wordt gespeeld op de maandagmiddag vanaf 13:30 en woensdagavond vanaf 19:45 uur in de grote zaal van Café-Restaurant De Tapperij in Ruurlo. Het doel van onze club is ontspannen bridgen in clubverband mogelijk maken.

Bridge moeilijk? Welnee!

Er wordt altijd beweerd dat bridge moeilijk is. Niets is minder waar. De basisregels van bridge zijn niet zo moeilijk. Bridge is leuk en houdt de geest scherp. Een half miljoen Nederlanders in alle leeftijdscategorieën, beleeft wekelijks veel plezier aan dit kaartspel, ieder op zijn eigen niveau. Bridge verbindt het sociale aspect, de gezelligheid van het samen kaarten, met het competitieve aspect, wekelijks op de clubmiddag/-avond.
Bridge is uitdagend: elk spel is weer anders. Maar boven alles is bridge ‘verslavend’ leuk. Na een paar lessen ben je al in staat om met medecursisten het spel te spelen.
Opleiding voor beginnende en gevorderde bridgers staat hoog in het vaandel van onze club.

Wilt u lid worden? U bent van harte welkom

Genoeg reden om nader kennis te maken met onze club. Aanmelden kan via dit aanmeldingsformulier of via het contactformulier.


In september start er een Bridgecursus voor licht gevorderden

Medio september start de cursus Leer Clubbridge met Berry.

Deze cursus wordt gegeven door Joke Gotink.
Locatie:
Bibliotheek Ruurlo
Dorpsstraat 74
7261 AX Ruurlo, ingang vanaf Wildenborchseweg naast Aldi.
Aanvang: 19.30 uur.

Mocht er voldoende belangstelling zijn voor een beginnerscursus, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden.

Meer weten?

www.jokegotinkbridge.nl/cursusinformatie/

Reacties zijn gesloten.