Club- en slemkampioenen Ruurlose Bridgeclub

Woensdag 10 mei werd het seizoen traditioneel afgesloten met een gezamenlijke slotdrive voor zowel spelers van de maandagmiddag als spelers van de woensdagavond.

Op maandag 8 mei werd nog de laatste zitting gespeeld van de zesde competitieronde, met de volgende uitslagen:
A-lijn: 1. Joke Gotink en Joost Walter – 65,63%, 2. Albert van der Moolen en Gerrit Stigter – 60,94%, 3. Els Kruis en Henk Rietberg – 59,90%.
B-lijn: 1. Els Koch en Gerke Kersjes – 67,92%, 2. Henny Schiltmans en Peter van Rijsingen – 65,83%, 3. Robbert Schiltmans en Jans Dekker – 57,08%.

Eindstand 6e competitieronde:
A-lijn: 1. Joke Gotink en Joost Walter – 57,70%, 2. Els Kruis en Henk Rietberg – 55,62 %, 3. Albert van der Moolen en Gerrit Stigter – 52,18%.
B-lijn en gepromoveerd (onder voorbehoud) naar de A-lijn : 1. Henny Schiltmans en Peter van Rijsingen – 57,84%, 2. Jenny Schot en Tanny van Aesch (tijdelijk paar, geen promotie) – 57,21%, 3. Loek Terwee en Truus Meijer – 55,57%.
Gedegradeerd vanuit de A-lijn naar de B-lijn:
Jaap Mulder en Annemarie Hulshof – 46,60%, Anke Zappeij en Alex Valk – 41,80%, Lientje Hetzel en Ap Ruesink – 38,90%.

Bij de slotdrive werd een Bringo (Bridge+bingo) gehouden waarbij de spelers willekeurig waren ingedeeld in 3 lijnen. De Bingokaart bestond uit te behalen scores van de spellen. Het was niet makkelijk een rijtje vol te krijgen met de scores die je zou willen halen. Uiteindelijk is het 3 leden gelukt om “Bringo” te halen. Aan het eind was er ook nog een “echte” uitslag. Renée Feitsma en Marcel Thuis waren de winnaars met een score van ruim 60%.

Belangrijkste van de avond was natuurlijk de bekendmaking van de club- en slemkampioenen.
Eindstand clubkampioenschap maandag: 1. Joke Gotink en Joost Walter, 2. Ria Wiegerinck en Martin Wiegerinck, 3. Truus van Helvoort en Henny Lagendijk. Het slemkampioenschap werd op maandag gewonnen door: Henny Lagendijk en Truus van Helvoort.
Eindstand clubkampioenschap woensdag: 1. Henny Lagendijk en Henk Rietberg, 2. Joke Gotink en Joost Walter, 3. Ria Wiegerinck en Martin Wiegerinck. Het slemkampioenschap van de woensdag werd gewonnen door Ria Wiegerinck en Martin Wiegerinck.

Het nieuwe seizoen start voor de maandagmiddag op 11 september en de woensdagavond op 13 september. Tijdens de zomer worden er nog een aantal open zittingen georganiseerd. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de Ruurlose Bridgeclub.
Op de volgende data wordt er gespeeld bij café, restaurant de Tapperij: 31 mei, 14 juni, 5 juli, 26 juli en 16 augustus. Aanmelden tussen 19.00 en 19.15 uur. Kosten € 4,00 per paar.

Reacties zijn gesloten.