Cursus Klaverenboekje afgesloten

Dinsdagavond 20 december hebben de 12 cursisten van Joke en Joost de cursus gezamenlijk afgesloten met een drive.
Er werden 5 rondes van 2 spellen gespeeld. Joke had een minicompetitie opgezet, waarbij we uiteraard gebruik maakten van gestoken spellen en de bridgemates. De cursisten kregen uitgelegd hoe de competitie wordt opgezet, hoe de kastjes werken en hoe een en ander dan resulteert in een eindscore. Met behulp van het instructiescherm kon iedereen meekijken en zien hoe het softwareprogramma werkt.

Tot hun verrassing werden Josje Burger en Thea van Delft eerste met een score van 72,50%.

Ruitencursus

Alle cursisten hebben toegezegd ook aan de cursus over het ruitenboekje mee te gaan doen, opdat ze aan het eind van die cursus klaar zijn om mee te gaan doen met de competitie van seizoen 2023-2024.
Bij beide cursussen kunnen nog nieuwe mensen (bijvoorbeeld clubleden bij wie de basiskennis een beetje is verroest of weggezakt) aanschuiven. Voor zowel op de dinsdagavond (bij Joke: 8) of de donderdagmiddag (Joost:4) is nog plek. Stuur een mailtje aan Joke als je je wilt opgeven: joke.hennie13@gmail.com. Dan kunnen we proberen om de nieuw ingeschrevenen zo gunstig mogelijk in te delen.
De kosten van de cursus, die uit 12 lessen bestaat, bedragen €100. Hierbij is het cursusboekje inbegrepen.

Reacties zijn gesloten.