100ste lid in het zonnetje gezet

Ruurlose fusieclub telt al honderd bridger

Aan het begin van dit jaar kende Ruurlo nog twee bridgeclubs: de Maandag Bridge Club (MBC) en de Ruurlose Bridge Club (RBC). In mei van dit jaar gingen ze samen onder de naam Ruurlose Bridge Club en dat heeft goed uitgepakt. Vorige maand kon het honderdste lid worden ingeschreven.

Door de fusie konden de verenigingen hun krachten bundelen en zich als een eenheid presenteren aan de inwoners van Ruurlo (en omgeving). Dat zorgde voor een ommekeer. Er was aanvankelijk in 2021 sprake van een daling van het ledenbestand, mede ingegeven door de beperkingen die corona met zich meebracht. Dankbaar werd gebruik gemaakt van de financiƫle ondersteuning die de gemeente Berkelland aan verenigingen beschikbaar stelde om door die periode heen te komen.

Lees verder op de site van het Achterhoeknieuws

Reacties zijn gesloten.