Cursistenavond

Op dinsdagavond 10 mei speelden de cursisten van docent Joke Gotink hun eerste speelavond. Alle cursisten waren gekoppeld aan een lid van de Ruurlose Bridgeclub. Op die manier hebben ze ervaren hoe het eraan toegaat op een clubavond. De cursisten ontvingen bij binnenkomst hun loopbriefje, op de bridgetafels waren de spellen, de biedboxen en de bridgemates te vinden. Best imponerend vonden sommigen. Maar na een eerste ronde gespeeld te hebben, verdwenen de zenuwen en is er enthousiast gebridged. Iedereen, cursisten en leden van de vereniging, waren erg te spreken over de wijze waarop deze avond was georganiseerd.
Er is door 12 paren in één lijn gespeeld in 5 rondes van 3 spellen. De uitslag van deze avond was als volgt:
A-lijn: 1. Lucy Luttikholt (cursist) en Loes Kappers (lid) – 64,00%, 2. Henny Schiltmans (cursist) en Ria Wiegerinck (lid) – 60,67%, 3. Arnold Hissink (cursist) en Janny de Lange (lid) – 57,33%.

Reacties zijn gesloten.