Clubkampioenschappen

Woensdag 18 mei heeft de Ruurlose Bridgeclub het seizoen afgesloten met een slotdrive.

Traditioneel worden dan ook de club- en slemkampioenen bekend gemaakt. Dit jaar voor het eerst een gezamenlijke avond waar zowel de club- en slemkampioenen van de maandag als van de woensdag werden gehuldigd.

Clubkampioen van de maandagmiddag seizoen 2021-2022 zijn: Henny Lagendijk en Truus van Helvoort. Op een gedeelde 2e plaats: Ria Wiegerinck en Martin Wiegerinck en Ine Homburg en Petra Smith.
Het klassement voor wie de meeste slems geboden en gemaakt heeft, is gewonnen door Albert van der Moolen en Gerrit Stigter. De 2e plaats was voor Ria Wiegerinck en Martin Wiegerinck en de 3e plaats voor Jo Teunissen en Elly Wolters.

Clubkampioenen van de woensdag seizoen 2021-2022 zijn: Joke Gotink en Joost Walter. Op de 2e plaats: Nel Hendriks en Peter Hendriks en op de 3e plaats: Ria Wiegerinck en Martin Wiegerinck. Het slemkampioenschap van de woensdag werd gewonnen door: Hennie Deunk en Truus van Helvoort. De 2e plaats was voor: Inge Meulenbeld en Trijnie Herweijer en de 3e plaats voor Petra Smith en Tanny van Aesch.

Op maandag 16 mei werd nog de laatste zitting van de derde competitieronde gespeeld met de volgende uitslag: 1. Henk Rietberg en Gerrit Stigter – 69,82%, 2. Jaap Mulder en Jan Wolters – 63,27%, 3. Lien Hetzel en Ap Ruesink – 62,02%.

Tijdens de slotdrive waren alle leden waren door de wedstrijdleiding gekoppeld. A en B spelers werden gekoppeld en niemand speelde met eigen partner. De uitslag van deze drive was als volgt: 1. Marcel Thuis en Jenny Schot – 64,32%, 2. Jan Baan en Wilma van der Horst – 60,16%, 3. Henny Lagendijk en Ine Homburg – 59,64%.

 

Clubkampioenen

Slemkampioenen

Reacties zijn gesloten.